Monday, September 20, 2021

Gjykimi - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Një avokat dhe një prokuror, rrugët e të cilëve kryqëzohen me një çështje vrasjeje, do të duhet të punojnë së bashku për të gjetur vrasësin dhe kjo do të krijojë një pikë thyerjeje të pakthyeshme në jetën e tyre. 


Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment