Friday, December 3, 2021

Aziz - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Pas vdekjes së një togeri francez në serial, Azizi lë pas dashurinë e tij të madhe, Dilruba, dhe lë guroren e të atit.  Pasi ngjarja harrohet, Azizi do të kthehet sërish në qytet. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3    
 
 
Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment