Tuesday, December 7, 2021

Babam ve Ailesi - (Sekrete Familjare) - Episodi 1-2-3-4-5 - Me Titra ShqipHistoria:
  Sipërmarrësi i njohur Kemal Ipekçi bën një jetë dinjitoze në Stamboll bashkë me të shoqen Suzanën dhe dy fëmijët Mertin dhe Çiçekun, që ai i do shumë. Kur Merti pëson një aksident tragjik, del një dritë një tjetër fakt tronditës, Kemali ka një familje tjetër në Adana. E dashura e tij e rinisë dhe dy fëmijët e tyre binjakë kanë jetuar atje dhe kanë qëndruar në hije. Por, kur e vërteta zbulohet, Kemali do të luftojë me disa të papritura për të mbrojtur fëmijët e tij dhe gruan që ka dashur.


Opsioni 1:  
Episodi 1  
Episodi 2  
Episodi 3  
Episodi 4  
Episodi 5

No comments:

Post a Comment