Tuesday, December 7, 2021

Destan - Episodi 1–2–3 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


HISTORIA:
 Dashuria epike midis Akkiz, luftëtarit legjendar malor që mbeti jetim nga Gök Khan Korkut Khan në stepat e ashpra të Azisë Qendrore dhe Gök Tegini Batuga, i cili mbeti jetim nga Korkut Khan në Pallatin Gök gjatë Gokturk Khaganate.


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
 Episodi 1 - Pjesa 2  
 Episodi 1 - Pjesa 3  

 Episodi 2 - Pjesa 1  
 Episodi 2 - Pjesa 2  
 Episodi 2 - Pjesa 3  

 Episodi 3 - Pjesa 1  
 Episodi 3 - Pjesa 2  
 Episodi 3 - Pjesa 3  

Opsioni 2:
Episodi 1 - Pjesa 1

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  


Episodi 2 - Pjesa 1  

Episodi 2 - Pjesa 2  

Episodi 2 - Pjesa 3  


Episodi 3 - Pjesa 1  

Episodi 3 - Pjesa 2  

Episodi 3 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment