Tuesday, December 7, 2021

Elbet Bir Gün - (Sigurisht një ditë) - Episodi 1–2–3–4 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra ShqipHistoria:
 Në një qytet në Kapadokia, pesë kufoma që i përkasin së njëjtës familje janë gjetur në bodrumin e një qyteze të braktisur.  Dy anëtarët e mbetur të familjes, Feride (Sinem Ünsal) dhe Nesime (Şebnem Bozoklu), të cilët u vranë pesëmbëdhjetë vjet më parë, janë të zhdukur.  Kur gazetari Murat Güven (Kenan Acar) mbulon ngjarjen në emisionin e tij "Jetë të humbura", ish-bashkëshorti i Nesimes, mizori Cemil Beu (Omer Genç), ndjek motrat që janë zhdukur prej pesëmbëdhjetë vjetësh.

 Feride ka ndërtuar një jetë të re me një identitet të ri dhe ka një martesë të bukur.  Sekrete nga e kaluara ka edhe bashkëshorti i saj Mehmet (Burak Yamantürk), me të cilin është shumë e lidhur.  Nesime, nga ana tjetër, nuk mundi të realizonte kurrë jetën që ëndërronte, ndryshe nga i vëllai.

 Jeta e dy grave, të cilat përpiqen të parandalojnë zbulimin e identitetit të tyre të vërtetë për të mbijetuar dhe mbrojtur të dashurit e tyre, marrin një kthesë të pakthyeshme pas transmetimit.

Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3   

Episodi 2 - Pjesa 1   
Episodi 2 - Pjesa 2   
Episodi 2 - Pjesa 3   

Episodi 3 - Pjesa 1   
Episodi 3 - Pjesa 2   
Episodi 3 - Pjesa 3   

Episodi 4 - Pjesa 1   
Episodi 4 - Pjesa 2   
Episodi 4 - Pjesa 3   

No comments:

Post a Comment