Tuesday, December 7, 2021

Elkizi - Episodi 1–2–3–4–5–6–7 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


Historia:
Elkizi (Njerka) – Duke luftuar për ëndrrat e tij, Ezo ka dy gjëra për t'u kapur në këtë jetë dhe ato janë: kujtimet dhe ajo që ka mbetur nga e ëma… Pra një grusht shpresë.  Mirëpo, gjithçka që ka në dorë ia merr njëherë e mirë familjarët, të njëjtët që e përndjekin.  Ezo ka dy opsione: do të dorëzohet ose do të luftojë.  Ajo zgjedh të luftojë, edhe nëse i kushton jetën… ndërkohë Haruni dhe nëna e saj Nermin, të cilët përfitojnë nga situata e Ezos, i kushtojnë vëmendje Ezos, të cilin e shohin si hallkën më të dobët, për të rikthyer ditët e vjetra pompoze.  Por ka diçka që ata nuk e dinë.  Ezo nuk është aq i pafuqishëm dhe i dëshpëruar sa mendojnë ata!  Të pavetëdijshëm për atë që ka bërë dhe do të bëjë, ata do të bëhen pre e gjuetisë.

Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3  

Episodi 2 - Pjesa 1  
Episodi 2 - Pjesa 2  
Episodi 2 - Pjesa 3  

Episodi 3 - Pjesa 1  
Episodi 3 - Pjesa 2  
Episodi 3 - Pjesa 3  

Episodi 4 - Pjesa 1  
Episodi 4 - Pjesa 2  
Episodi 4 - Pjesa 3  

Episodi 5 - Pjesa 1  
Episodi 5 - Pjesa 2  
Episodi 5 - Pjesa 3  

Episodi 6 - Pjesa 1  
Episodi 6 - Pjesa 2  
Episodi 6 - Pjesa 3  

Opsioni 2:
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  


Episodi 2 - Pjesa 1  

Episodi 2 - Pjesa 2  

Episodi 2 - Pjesa 3  


Episodi 3 - Pjesa 1  

Episodi 3 - Pjesa 2  

Episodi 3 - Pjesa 3  


Episodi 4 - Pjesa 1  

Episodi 4 - Pjesa 2  

Episodi 4 - Pjesa 3  


Episodi 5 - Pjesa 1  

Episodi 5 - Pjesa 2  

Episodi 5 - Pjesa 3  


Episodi 6 - Pjesa 1  

Episodi 6 - Pjesa 2  

Episodi 6 - Pjesa 3  

Opsioni 1: 
Episodi 7 - Pjesa 1  

Episodi 7 - Pjesa 2  

Episodi 7 - Pjesa 3  

Opsioni 2: 
Episodi 7 - Pjesa 1  

Episodi 7 - Pjesa 2  

Episodi 7 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment