Tuesday, December 7, 2021

Loja e fatit tim - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


Historia:

 Duke u përpjekur të mbajë jetën me dy fëmijët e saj të vegjël, jeta e Asiye kthehet përmbys kur një ditë i godet fatkeqësia.  Në një udhëtim të pakthyeshëm nga Amasya në Stamboll, Asiye takon Mahirin, i cili i ndihmon gjatë rrugës edhe pse nuk i ka takuar kurrë, dhe i cili pas shumë vitesh kthehet në Stamboll nga Rusia.  Falë Mahirit, ky nuk është një shpëtim për Asiye dhe fëmijët e saj, të cilët do të strehohen në rezidencën e Demirhanit, por një lojë e keqe fati.


Opsioni 1:

  • Episodi 1 - Pjesa 1

 

  • Episodi 1 - Pjesa 2
 

  • Episodi 1 - Pjesa 3
 


Opsioni 2:


  • Episodi 1 - Pjesa 1
 

  • Episodi 1 - Pjesa 2
 

  • Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment