Tuesday, December 14, 2021

Mahkum - (I burgosuri) – Episodi 1 – Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


Historia:
 Seriali turk Mahkum: Firat Bulut, prokuror i nderuar;  Merrni përsipër dosjen e vrasjes së femijes të kryer nga Baris Yesari, djali i Yesariler, një prej familjeve më të fuqishme në Turqi.  Baris del ballë për ballë me prokurorin teksa përpiqet të mbulojë vrasjen që ka kryer me pushtetin që ka marrë nga familja.
 Prokurori Fırat Bulut zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg.  Nuk mban mend asgjë dhe po gjykohet për vrasjen e gruas dhe vajzës... A do të mundet Firati të provojë pafajësinë e tij, pasi ra në rrugë pa krye me komplotin kundër tij?

Opsioni 1:
Episodi 1 – Pjesa 1  

Episodi 1 – Pjesa 2  

Episodi 1 – Pjesa 3


Opsioni 2: 
Episodi 1 – Pjesa 1  
Episodi 1 – Pjesa 2  
Episodi 1 – Pjesa 3

No comments:

Post a Comment