Tuesday, December 7, 2021

Misafir - Episodi 1–2–3–4 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip

 


Historia:

 Gece nuk ka qenë kurrë i lumtur në jetën e tij.  Ditën që mendon se është fundi i tij, takohet me Erdemin dhe vendos të rishkruajë jetën e tij.  Ky i ftuar që Erdem sjell në shtëpinë e tij do të jetë një agim i ri për të gjithë, veçanërisht për veten e tij.


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3  

Episodi 2 - Pjesa 1  
Episodi 2 - Pjesa 2  
Episodi 2 - Pjesa 3  

Episodi 3 - Pjesa 1  
Episodi 3 - Pjesa 2  
Episodi 3 - Pjesa 3  

Episodi 4 - Pjesa 1  
Episodi 4 - Pjesa 2  
Episodi 4 - Pjesa 3  

No comments:

Post a Comment