Saturday, June 24, 2023

Sana Soz - (Te Premtoj) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra ShqipHistoria:
  Elif ia ka kushtuar jetën e saj luftës kundër padrejtësive dhe të këqijave që ka parë që nga fëmijëria.  Komisioneri i Byrosë së Vrasjeve, Omer, ashtu si Elif, ka luftuar me njerëz të këqij, kriminelë dhe gangsterë gjatë gjithë jetës së tij.  Ayse Erten, e cila besohet se është hedhur nga tarraca e një hoteli, prej disa kohësh ndodhet në koma.  Elif Karaca, e cila pasqyroi ngjarjen në emisionin e saj, tenton të arrestojë Bora Demircioglun, e cila është një burim dyshimi.  Më në fund ia del.  Por biznesmeni i pasur Riza do të bëjë një lëvizje për të shpëtuar jetën private të Elifit për të shpëtuar djalin e saj.


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment