Sunday, January 9, 2022

Akıncı - (Sulmuesi) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra ShqipHistoria:

 Lufta e një heroi modern që i ka rrënjët në historinë osmane dhe mbron qytetin dhe popullin e tij me çmimin e jetës së tij.
 Personazhi kryesor në serialin turk “Akinci” quhet Fatih dhe nuk e ka ëndërruar kurrë të bëhet superhero.  Në mendimet e tij nuk kishte as idenë për të lënë gjithçka dhe për të shkuar për të shpëtuar botën.  Atij i pëlqen t'u japë fëmijëve njohuritë e nevojshme dhe kjo është arsyeja pse Fatih vendosi t'i kushtojë jetën e tij këtij aktiviteti të veçantë.
 Ai ishte gjithmonë një person i ndershëm dhe luftoi për drejtësi, prandaj Fatihu ishte vazhdimisht i indinjuar nga ajo që po ndodhte në rrugët e qytetit të tij.  Atij nuk i pëlqen që kriminelët të ndihen të pandëshkuar për mizoritë e tyre, pasi autoritetet janë joaktive.


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3    

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment