Sunday, January 23, 2022

Akrepi - Episodi 1-2-3 - Me Titra ShqipHistoria:
Perihan Emgen ajo jeton një jetë plot me çdo rehati, të sigurt dhe të mirë financiarisht që bashkoi duke e bërë veten të suksesshme.Një natë ajo merr një telefonatë nga komisariati që do t'i ndryshojë jetën përgjithmonë! Gjendet kufoma e vajzës së saj!Nga pas hekurave, një avokate e re po i shpjegon Perihanit se si dhe pse i kthehet jeta përmbys, Ferda Kendirci është një e re që edhe ajo ka arritur me kthetra deri në majë duke u bërë pronare e një salloni lagjeje, por ajo është pas asaj që i takon Perihanit!

Opsioni 1: 
Episodi 1  

Episodi 2  

Episodi 3    


Opsioni 2: 
Episodi 1  

Episodi 2  

Episodi 3


Opsioni 3:  
Episodi 1  
Episodi 2  
Episodi 3

No comments:

Post a Comment