Monday, January 31, 2022

Erkek Severse - (Mashkulli i dashuruar) - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 
Historia:
   Zeynep e cila jeton me fëmijët e saj binjakë, është divorcuar nga Oktay me të cilin u martua me shumë dashuri gjatë viteve të universitetit, për shkak se e kishin tradhtuar.  Zejnep e humb besimin te burrat dhe ia mbyll zemrën dashurisë.  Derisa u njoh me Kenan, Jelda është një nga femrat pas Kenanit dhe synon që partneritetin biznesor që sapo kanë nisur me Kenanin ta vazhdojë deri në martesë.

Opsioni 1: 
Episodi 1   


Opsioni 2: 


Opsioni 3: 

No comments:

Post a Comment