Wednesday, January 12, 2022

Yeşilçam - Episodi 1–2 - I Plotë - Me Titra Shqip


Historia:
 Seriali turk 'Yesilçam' me nëntitull në spanjisht aludon për industrinë turke të filmit në lidhje me emrin e rrugës Yesilçam, në lagjen Beyoglu të Stambollit, e cila priti studio të shumta, veçanërisht gjatë viteve 1950-1970. Në ato vite, midis viteve 250 dhe Në Turqi u prodhuan 350 filma, por që nga vitet 70 filloi të bjerë për shkak të rritjes së televizionit në atë vend.  Në këtë kontekst, Çagatay Ulusoy do të luajë rolin kryesor të historisë, atë të një producenti filmash nga ato vite të arta të kinematografisë turke, vitet 1960 dhe rilindja në epokën e artë të Yesilçamit.


Opsioni 1: 
Episodi 1  
Episodi 2  

Opsioni 2: 
Episodi 1  

Episodi 2


Opsioni 3: 
Episodi 1  

Episodi 2

No comments:

Post a Comment