Monday, February 14, 2022

Ask Taktikleri - (Taktikat e Dashurisë) - Film i Plotë - Me Titra Shqip


 

Historia:
 Një drejtues reklamash dhe një blogere mode pa besim në dashuri vënë bast se do ta bëjnë personin tjetër të bjerë kokë e këmbë për ta.


Opsioni 1:  

Opsioni 2:Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment