Wednesday, February 16, 2022

Baba - (Babi) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:

 Baba (Babi) Seriali i ri turk: ​​Emin Saruhanlı, Kryefamiljari;  një baba i përkushtuar, i lidhur fort pas vlerave familjare dhe një baba mbizotërues... Kthimi në shtëpi i djalit të vogël të Eminit, Kadir Saruhanlı, për një vizitë pushimi, bën që të hapen fletoret e vjetra mes babait dhe djalit.  Një aksident avioni ndryshon tërësisht fatin e familjes Saruhanlı.  Teksa fillon jeta e re e familjes Saruhanlı, plot vështirësi, Emin përballet me provën më të madhe të jetës për të mbrojtur familjen e tij.


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3


Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment