Wednesday, February 16, 2022

Dashuri Aksidentale - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 
Historia:
 Kazara Ask (Dashuri Aksidentale) seriali i ri turk me titra në spanjisht do të mbyllë audiencën në ekran me historinë e tij emocionuese.  Një e re e bukur që ëndërron të jetë e lumtur duke u martuar me burrin që do pas mbarimit të kolegjit... Një trashëgimtar i ri i pashëm i një familjeje të pasur... Rrugët e këtyre dy të rinjve, të cilët e ndjekin lumturinë me shpresat dhe ëndrrat e tyre papritur. kryqëzohen pas një aksidenti, që nga ai moment të dy do të tërhiqen zvarrë në një dimension krejtësisht tjetër me gënjeshtra dhe ngjarje të papritura të rreshtuara njëra pas tjetrës.


Opsioni 1:
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3


Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3 


Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment