Tuesday, February 15, 2022

Eja duke thënë Dashuri - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 
Historia:
 Komploti tregon jetën e një martese që ka rënë në monotoni.  Ai është një burrë i pasur dhe falë kësaj, ajo ka një jetë të rehatshme.  Gjithçka ndryshon ditën kur burri takon një vajzë 20-vjeçare dhe bie në dashuri.  Ky fakt i diferencës së moshës, si anekdotë, ka ngjallur kritika nga publiku konservator në Turqi.

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   


Episodi 1 - Pjesa 2   


Episodi 1 - Pjesa 3   

 
Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   


Episodi 1 - Pjesa 2   


Episodi 1 - Pjesa 3 


Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment