Monday, February 21, 2022

Hayaller ve Hayatlar - (Ëndrrat dhe Jetët) - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 

Historia:

 Hayaller ve Hayatlar fokusohet në përpjekjet e katër miqve të ngushtë për të realizuar ëndrrat e tyre.  Lufta e këtyre katër vajzave të reja, ëndrrat dhe jetët e të cilave nuk u përshtaten, shtohet më tej nga lajmi për një vrasje.Episodi 1 
Opsioni 1:  
 

Opsioni 2:


Opsioni 3: 

No comments:

Post a Comment