Saturday, February 12, 2022

Oglum - (Djali im) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:

 Një natë, Melike, e emocionuar për të marrë rrogën e saj të parë, thyen vitrinat e dyqaneve dhe vonohet në festën pas shkollës së djalit të saj Kaan... Kaan, i cili pret nënën e tij në kopshtin e shkollës, ndjek një iriq dhe e kap atë. Shkoni në një park.  Ndërkohë, në park ndodhet djali 12-vjeçar i Zeynep dhe Tuğrul, Efe.  Efe është një djalë i shkëputur nga familja dhe shoku i tij i vetëm janë lojërat kompjuterike.  Pas pak, Efe kupton që Kaan është zhdukur dhe dyshja u nisën për të shkuar në komisariat.  Ndërsa Melike dhe İlyas kërkojnë me nxitim rrugët e Şilesë, ata marrin lajmin se ka ndodhur një ngjarje e dhimbshme.  Pas kësaj ngjarje, asgjë nuk do të jetë e njëjtë në jetën e të dy familjeve.Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment