Thursday, February 24, 2022

Uc Kiz Kardes - (Tre Motra) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra ShqipHISTORIA: 
 Türkan, Dönüş dhe Derya... Tri motra, njëra legjendare për bukurinë e saj, njëra për butësinë dhe tjetra për rebelizmin e saj dhe që i janë përkushtuar marrëzisht njëra-tjetrës... Ndërsa ëndërrojnë të thjeshta si moshatarët e tyre, as do t'i lërë hija e së kaluarës së tyre, as pasuria e tyre nuk do të jetë në anën e tyre. Ndërsa tre motrat bëjnë një jetë të lumtur me prindërit e tyre, me martesën e Türkan, retë e errëta do të fillojnë të rrinë mbi familje dhe asgjë nuk do të jetë si më parë. Ndërsa Türkan përpiqet të mbulojë pakënaqësinë e saj në kështjellën e përrallave ku ka ngecur, jeta e Dönüş do të kthehet përmbys nga një sekret i madh nga e kaluara dhe Derya do të hedhë një hap në një rrugë të pakthyeshme. Sadik dhe Nesrin, nga ana tjetër, do të arrijnë deri në atë pikë që të humbasin herë veten e herë njëri-tjetrin për të nxjerrë vajzën e tyre nga buza e shkëmbit.


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3 


Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment