Monday, February 28, 2022

UFO - Film i Plotë - Me Titra ShqipHistoria:
 
 Jeni gati të shikoni një histori dashurie plot adrenalinë?  Ese, një motoçikliste që dëshiron të bëhet kampione rajonale dhe Deniz, e cila beson se një ditë do të hiqet nga bota nga UFO-t, janë dy adoleshentë që jetojnë jetë krejtësisht të ndryshme në Adana.  Me emocionet e tyre rinore, Deniz dhe Ese bien në dashuri me njëri-tjetrin.  Kjo dashuri e madhe bashkon dy botë të ndryshme.  Ese do të përgatitet për garën finale me ndihmën e dashurisë së tij për Denizin dhe ajo do të zbulojë realitetin e saj, falë pasionit në sytë e tij.  Dhe asgjë nuk do të jetë më e njëjta në jetën e tyre.  Pa marrë parasysh koston. 
 

Opsioni 1:  
 
Opsioni 2: 


Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment