Thursday, March 31, 2022

Adi Sevgi - (Quhet Dashuri) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   “Adi Sevgi” tregon për luftën e pandërprerë të një mësueseje të re e dashuruar me profesionin e saj, duke ndjekur ëndrrat dhe shpresat e saj, me vendosmëri, dashuri e sakrificë dhe ndryshimin që ka krijuar në nxënës, familje dhe në mbarë qytetin.


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 


Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment