Friday, March 4, 2022

Baba - (Babi) - Episodi 3 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Opsioni 1:  
Episodi 3 - Pjesa 1   

Episodi 3 - Pjesa 2   

Episodi 3 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 3 - Pjesa 1   

Episodi 3 - Pjesa 2   

Episodi 3 - Pjesa 3 


Opsioni 3:  
Episodi 3 - Pjesa 1   
Episodi 3 - Pjesa 2   
Episodi 3 - Pjesa 3 

2 comments:

  1. shyqyr qe e gjeta adresen tuaj se ne you tube ishit mbyllur e gjeta nga facebbok po seriali ollum dhe vajza ne dritare te lutem flm pune te mbare po ne youtube cila eshte adresa juaj flm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma shum na gjeni ne facebook dhe ne youtube me kete link https://youtube.com/channel/UCTK3vzivY5Va0aRq5DA9Iaw kurse ato seriale jena duke perkthyer

      Delete