Sunday, March 27, 2022

Dashuri në Papafingo - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


Historia:
  Çati Katı Aşk fillon me përfshirjen e dy të ftuarve të huaj në një familje të madhe dhe të ngrohtë.  Duke iu bashkuar kësaj familjeje solidare dhe të kapur me njëri-tjetrin, me një “gënjeshtër” të vogël, Ateş dhe Yasemin fillimisht do të luftojnë me dashurinë, më pas do të testohen me gënjeshtrat e tyre, por do të shohin miqësinë, ndarjen dhe dashurinë me kalimin e kohës.  Në fakt, Papafingo është historia e atyre që sapo kanë hyrë në jetë, e atyre që mbajnë botën mbi shpinë, e atyre që thurin shtëpitë qep më thup, jemi ne, të gjithë ne.  Por mbi të gjitha, është një histori dashurie… Është historia e Ateş, Şirin, Demir dhe Yasemin, personazhet e të cilëve janë diametralisht të kundërt me njëri-tjetrin dhe që vijnë nga klasa dhe kultura të ndryshme shoqërore, duke rezistuar në dashurinë e tyre me çmimin e përballjes. familjet e tyre.  Ndërsa jeta i lë të rinjtë vetëm me probleme më të mëdha se gjatësia e tyre, a do të jetë në gjendje kjo familje që na mungojnë të kapërcejë gjithçka dhe të qëndrojë së bashku me lidhjet e saj të forta?


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3 


Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment