Thursday, March 31, 2022

Kara Tahta - (Dërrasë e Zezë) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
  “Atlasi kthehet si mësues në qytetin ku lindi, ra në dashuri dhe u shty për vdekje.  Ai nuk është në dijeni të asaj që do t'i ndodhë kur rrënjët që e lidhin me të kaluarën të dobësohen me kalimin e kohës.  Qyteti i bukur thyhet kur përballet me Atlasin, të cilin mendon se e la pas bukuroshen Irmak vite më parë.  Bekiri, nga ana tjetër, rrezikon të vdesë dhe të vritet si i dashuri i Irmakut në historinë e Atlasit dhe Irmakut.  Kjo botë në të cilën Atlas, Irmak dhe Bekir takohen ballë për ballë është një pararojë e një jete krejtësisht të ndryshme.”


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 


No comments:

Post a Comment