Saturday, March 5, 2022

Mahkum - (I burgosuri) – Episodi 12 – Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Opsioni 1:  
Episodi 12 - Pjesa 1   

Episodi 12 - Pjesa 2   

Episodi 12 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 12 - Pjesa 1   

Episodi 12 - Pjesa 2   

Episodi 12 - Pjesa 3 


Opsioni 3:  
Episodi 12 - Pjesa 1   
Episodi 12 - Pjesa 2   
Episodi 12 - Pjesa 3 

1 comment:

  1. PERSHENDETJE PO OGLUM DHE AZIZ TE LUTEM FLM PUNE TE MBARE ME KE KENAQUR

    ReplyDelete