Thursday, March 17, 2022

Pera Palasta Gece Yarisi - (Mesnata në Pallatin Pera) - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 Në një hotel historik në Stamboll, një gazetar papritur udhëton pas në kohë dhe duhet të ndalojë një komplot që mund të ndryshojë fatin e Turqisë moderne.


Episodi 1 
Opsioni 1: 

No comments:

Post a Comment