Sunday, March 13, 2022

Racon - Ailem Icin - (Racon - Në Emër të Familjes) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 
Historia:
 Pas dhjetë vitesh burg, Kenan Korhan u kthye në Hawk, lagjen ku u rrit.  Por asgjë nuk mbeti pas.  Qëllimi i vetëm i Kenanit është të ribashkojë familjen e tij të shpërndarë.  Por nuk do të jetë e lehtë.  Deri më sot, Kenan Korhan, i cili e ka menduar drejtësinë në ndërgjegjen e tij, tani e gjen veten në një botë në ndryshim dhe të korruptuar dhe nuk do të jetë e lehtë të përshtatet me këtë botë.

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3 


Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment