Saturday, April 9, 2022

Kasaba Doktoru - (Doktor i Qytetit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
  Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtuar për të shpëtuar jetë, kur rrugët e tyre kryqëzohen në një spital të qytetit larg qytetit.


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment