Tuesday, May 17, 2022

Iyilik - (Mirësia) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:    
  Ndërsa Neslihan vazhdon jetën e saj të mrekullueshme me bashkëshortin dhe fëmijët, një ditë ajo sëmuret në palestër.  Ajo shpëton një vajzë të re, të cilën nuk e njeh.  Ata bëhen miq me këtë vajzë, për të cilën më vonë mëson se është Damla.  Duke kuptuar që vajza është me një burrë të martuar dhe pafuqinë në historinë e saj, ai vendos të mos e lërë vetëm në këtë lidhje.  Duke mos ditur që burri është burri i saj… Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3   
 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment