Tuesday, May 24, 2022

Yolun Açik Olsun - (Udhëtim të mbarë) - Film i Plotë - Me Titra Shqip


 

Historia: 
   Një ish-kapiten ushtrie udhëton në Dalyan për të ndaluar të dashurin e mikut të tij të martohej me një burrë tjetër, por pikëllimi dhe trauma nga një tragjedi luftarake e prishin udhëtimin e tij. 

 

Opsioni 1:  


Opsioni 2:  

Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment