Thursday, June 2, 2022

Alef - Episodi 1 - Me Titra ShqipHistoria: 
  Pasi një trup gjendet në Bosfor, dy detektivë me personazhe krejtësisht të kundërta, Kemal dhe Settar, fillojnë të hetojnë misterin pas incidentit. 

 
Episodi 1 
Opsioni 1: 

No comments:

Post a Comment