Wednesday, June 22, 2022

Balkan Ninnisi - (Ninulla e Ballkanit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  “Balkan Ninnisi” tregon historinë e luftës së dy të rinjve të nacionaliteteve të ndryshme për të arritur të pamundurën për hir të dashurisë së tyre në Shkup, i cili mbeti qytet osman për 600 vjet, ku turqit dhe shqiptarët jetonin në njërën anë dhe maqedonasit në tjetri. 
 Doğan Ümit Karaca është drejtori i "Balkan Ninnisi", i cili do të pasqyrojë pjesë nga jeta e familjeve turke dhe maqedonase dhe dy të rinjve që e duan njëri-tjetrin deri në vdekje, të cilët u takuan në një rezidencë historike si një kthesë e fatit, jetët e të cilëve kishte kaluar më parë. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3  
 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment