Thursday, June 9, 2022

Gizli Sakli - (Fshehurazi) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Për të festuar diplomimin e Nazit në Akademinë e Policisë, nëna dhe xhaxhai i saj organizojnë një darkë me vendasit.  Gjatë këtij vakti Nazit nuk i shpëton vëmendje një ngjarje e dyshimtë në trotuarin përballë, e cila menjëherë shkon pas personit që dyshon. 
Pas një ndjekjeje të shkurtër e kap të dyshuarin, por ka një problem.  Personi që kapi nuk është askush tjetër veçse Komisioneri Pamir, emri i domosdoshëm i operacioneve civile të degës së organizuar. 
Pas këtij takimi fatkeq, fati i bashkon sërish në një operacion të fshehtë që synon kapjen e Tarık Kosuoglu, një kontrabandist i madh armësh.  Për më tepër, si burrë e grua.  Naz dhe Pamir janë tani fqinjët e rinj të Tarık Koşuoğlu, Yaz dhe Levent Güneş. 


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 
Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment