Tuesday, June 21, 2022

Gul Masali - (Përralla e Trëndafilit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Gonca Aydin u rrit në Stamboll, pa nënën e saj dhe iu desh të luftonte që në moshë të vogël për të përballuar vështirësitë e jetës.  Një ditë vijnë lajmet nga Isparta, qyteti i nënës së saj, e pret një trashëgimi, një shtëpi dhe një kopsht me trëndafila.  Do të thotë një jetë e re dhe të mësosh për të kaluarën e familjes suaj.  Dorë për dore me Nënë Fatmën, vajza do të nisë një rrugëtim në të cilin do të mbrojë gratë fshatare që punojnë. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment