Tuesday, June 7, 2022

Kuş Uçuşu - (Si Korbi Fluturon) - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 


Historia: 
 Një praktikant i ri që fillon të punojë për një spikere veterane të lajmeve përballet me anën e errët të ambicies, zilisë dhe dëshirës për t'u parë. 

 
Episodi 1 
Opsioni 1:   


Opsioni 2:   

Opsioni 3: 

No comments:

Post a Comment