Wednesday, June 8, 2022

Senden Daha Guzel ‐ (Më e bukur se ti) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 


Historia: 
  Tregon jetën e dy mjekëve nga qytete të ndryshme.  Dhe supozojmë se kjo nuk është vetëm në distancën e vendeve, por edhe në mënyrën e të parit të jetës apo të vetë profesionit mes personazheve kryesore. 


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3   
 
Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment