Friday, June 3, 2022

Seversin - (E do) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Tolga është aktori më i suksesshëm i modës, i dashur dhe i admiruar nga mijëra të rinj.  Pas suksesit të fundit të Tolgës, producentët propozojnë për komedinë e tyre të radhës, që partnerja e tyre në letërsi të mos jetë një aktore e njohur, por një aktore e zgjedhur mes të gjitha vajzave që duan të aplikojnë, me ose pa përvojë.  Në këto rrethana Tolga do të ndeshet me Asya, një vajzë e punësuar në një qendër tregtare, e cila dëshiron të studiojë në universitet dhe nuk është aspak e interesuar për botën e mendjelehtësisë. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment