Tuesday, June 21, 2022

Sevmek Zamani - (Koha për dashuri) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Firuze është një vajzë që ka pasur një fëmijëri të vështirë, jeton me vëllain e saj dhe është vajza e birësuar e Muhsinit.  Vështirësitë i kanë farkëtuar një karakter të fortë dhe të vendosur, është inteligjente dhe punëtore.  Ai bën një jetë të qetë dhe të rregullt dhe ëndërron të bjerë në dashuri.  Derisa një ditë takohet me Kaganin në transportin publik në Stamboll. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3   
 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment