Saturday, July 2, 2022

Ah Nerede - (Oh ku) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Feriti, i cili ëndërron të martohet me vajza të reja flirtuese, të bukura, të cilat kanë qenë femra gjatë gjithë jetës së tij, argëtohet si një fëmijë i llastuar përballë vëmendjes së vajzave dhe nuk kënaqet kurrë me një person.  Ai i donte tre vajza të ndryshme në korsi të ndryshme dhe i trajtoi të gjitha me mjeshtëri.  Derisa takoi Zehrën. Në momentin që Burçak, Nihal dhe Sera kuptojnë se janë mashtruar, ata bëhen bashkë dhe krijojnë një plan hakmarrjeje.  Ashtu siç Feriti ua theu zemrën, edhe ata do të thyejnë zemrën e Feritit. Arkitektja e këtij plani është Zehra, e cila jeton me nënën e saj Perihan, vëllain e madh Aliun, kushërirën Huriye dhe nipin Duygu.  Zehra, e cila nuk u beson burrave, këshillon të rejat që të hakmerren ndaj burrit që ua bëri këtë në vend që të hanë njëra-tjetrën. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment