Saturday, July 2, 2022

Aşkın Kıyameti - (Dënimi i dashurisë) - Film i Plotë - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Pasi agjencia e tij e reklamave falimenton, një Firat borxhli bie në dashuri me një këngëtare në një strehë joga dhe i bashkohet asaj në një udhëtim të vetë-realizimit. 
 

Opsioni 1:   


Opsioni 2:   


Opsioni 3: 

No comments:

Post a Comment