Tuesday, July 12, 2022

Bir Zamanlar Çukurova - (Njëherë e një kohë Çukurova) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Gjatë viteve 1970, çifti i formuar nga Züleyha dhe Yılmaz vendosin të fshehin identitetin e tyre duke u shtirur si vëllezër për të ikur nga Stambolli.  Fati i çon në Çukurova, ku vendosin të qëndrojnë në fermën e Hünkar-it dhe djalit të tij Demir, i cili do të dashurohet me të renë Züleyha. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment