Tuesday, July 19, 2022

Darısı Başımıza - (Në kokë të beqareve) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Gruaja e pabesueshme Zerri Yilmaz, është një nënë që ua ka kushtuar jetën fëmijëve të saj dhe u ka dhënë gjithçka, e vetmja gjë që shpreson dhe dëshiron në jetë është të shohë lumturinë e tyre.  Ajo ka humbur besimin tek vajza e tij e madhe, Rüya, duke u martuar.  Djali i tyre më i vogël, Serkan, është ende në shkollë të mesme dhe vajza e mesme, Öykü, është në biznes jashtë vendit. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3   
 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment