Wednesday, July 13, 2022

Duy Beni - (Më dëgjo) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Ekim dhe Leyla janë dy adoleshente të reja që janë të afërta sa motrat.  Ata bëjnë një jetë modeste në një lagje të thjeshtë, por gjithmonë i kishin zili fëmijët e pasur që ndjekin shkollën e mesme Dogru, një shkollë e mesme ekskluzivisht për fëmijët e familjeve të pasura.  Një ditë një makinë godet Lejlën dhe fajtori ikën nga vendi i krimit, duke bërë rrugën drejt shkollës dhe duke fshehur makinën e tij në parking.  Kur përhapet lajmi se një vajzë do të kalojë gjithë jetën në karrocë për shkak të dikujt nga shkolla, drejtoresha vendos t'u japë bursa tre nxënësve të lagjes së Lejles, për të varrosur lajmin e keq.  Ekim, Bekir dhe Ajse zgjidhen për të filluar jetën e tyre të re studentore në shkollën më prestigjioze të qytetit, por shpejt e kuptojnë se jeta e tyre në të vërtetë do të bëhet më e vështirë;  ata do të duhet të luftojnë për të mbijetuar mes fëmijëve të pasur dhe do të habiten kur shohin se të pasurit kanë jetë shumë të ndryshme nga ajo që imagjinonin. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3   
 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment