Sunday, July 31, 2022

Hakim - (Gjyqtari) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Një gjykatës idealist dhe i ndershëm, pas përfshirjes së të birit në krim, lufton pa pushim për ta mbrojtur. 
 Pas vdekjes së papritur të gruas së tij, gjykatësi Ömer Arif Derman po përpiqet të krijojë një botë të re për veten me djalin e tij Ozan.  Kjo botë kthehet përmbys kur Ozan vret aksidentalisht dikë… 
 Për të mbrojtur djalin e tij Ozan, Ömer Arif duhet të heqë dorë nga të gjitha parimet në të cilat ai besonte deri më tani.  Sepse i riu i vrarë Ozan është djali i një lideri mafioz. 
 Fakti që jeta e djalit të tij është në rrezik do ta kthejë Ömer Arif Derman në një burrë krejtësisht tjetër;  Në luftë do të hyjë për të shpëtuar djalin e tij, do të hedhë në zjarr jo vetëm veten por edhe të dashurit e tij… 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3   
 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment