Friday, July 1, 2022

Seni Kalbime Sakladim - (Të fsheha në zemrën time) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip




Historia: 
  Zeynep, e cila është menaxhere e një kompanie të famshme farmaceutike, përballet me presionin e martesës nga gjyshi i saj Jusuf Abdullah, i cili është pronar i kompanisë pas lajmeve të rreme të pasqyruara në shtyp.  Ndërsa Zeynep është në kërkim të një dashnore të përkohshme për të kënaqur gjyshin e saj, Civanmert, i cili njihet si "shërbyesi me një gisht", shfaqet para saj. Për shkak të pakujdesisë së nënës së tij, Civanmert gjithashtu mori një borxh të madh.  Zeynep i ofron një ofertë.  Do të shtiren si të dashuruar për një kohë të shkurtër dhe kur të vijë koha, do të ndjekin rrugët e tyre.  Në fund, të dy do të përfitojnë.  Civanmert detyrohet të pranojë ofertën, ndonëse pa dëshirë.  Dhe kështu fillon loja e dashurisë në përrallë mes Civanmert dhe Zeynep, të cilët kanë jetë krejtësisht të ndryshme. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment