Saturday, July 30, 2022

Zeytin Ağacı - (Pemë ulliri) - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Tre miq mbërrijnë në një qytet bregdetar, ku lidhen me veten e tyre shpirtërore dhe befas përballen me trauma të pazgjidhura nga e kaluara e familjeve të tyre. 
 

Episodi 1 
Opsioni 1:  


Opsioni 2:  

Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment