Friday, August 26, 2022

Gelsin Hayat Bildiği Gibi - (Le të vijë jeta siç e di) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Sadi Payaslı, i cili lë pas të kaluarën e tij të pistë në serial, caktohet në shkollën e mesme Karabayır si mësues gjeografie.  Këtu Sadi Payaslı takon pesë të rinj të ardhur nga reformatoria dhe kujdeset për këta të rinj që e nisën jetën nga pas me një ndjenjë drejtësie. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3   
 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment