Friday, September 23, 2022

Aldatmak - (Mashtrimi) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Një gjyqtar i nderuar, i respektuar i gjykatës familjare.  Një grua e ndershme dhe parimore që ka shpëtuar nga shkatërrimi shumë martesa dhe është siguruar që shumë fëmijë të marrin dashurinë dhe dashurinë që meritojnë dhe ka qenë gjithmonë në anën e drejtësisë.  Ajo mendon se janë një familje shembullore me bashkëshortin dhe dy fëmijët, se bëjnë një jetë të nderuar dhe se pjesa tjetër e martesës do të kalojë në dashuri, lumturi dhe paqe të zakonshme.  Një ditë, Güzide rastësisht tërheq një lak dhe ajo fillon të kuptojë se familja e saj e lumtur nuk është një shtëpi e ngrohtë, por një kështjellë rëre. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment